Контактна інформація

Контактна інформація

субота, 2 березня 2013 р.

УВАГА! ПРИСВОЄНО КОДИ ОСЕРЕДКІВ!

ПЕРЕГЛЯД ПРИСВОЄНИХ КОДІВ ОСЕРЕДКІВ КОНКУРСУ «КЕНГУРУ-2013»


Знайдіть у таблиці свій навчальний заклад (або групу, об’єднання навчальних закладів), роздрукуйте таблицю (чи тільки потрібну сторінку) або просто випишіть код.

Якщо один код присвоєно групі (обєднанню) навчальних закладів, то бланки відповідей учнів цих навчальних закладів (код місця проведення на цих бланках буде спільним — у межах обєднання шкіл!!!) розрізнятимуться між собою тризначними кодами, присвоєними вчителям, що будуть проводити конкурс. 

Наприклад, в об
єднанні 3 школи. У першій конкурс будуть проводити 5 вчителів, у другій  4 вчителі, у третій  2 вчителі. Тоді координатор обєднання присвоює вчителям першої школи коди 001, 002, 003, 004, 005, вчителям другої школи — коди 006, 007, 008, 009, а третьої — коди 010, 011.

Нагадуємо, що персональний шестизначний код учня своїми першими трьома цифрами повинен мати код вчителя, який проводив конкурс у відповідній аудиторії (наприклад, якщо вчитель мав код 012, то учням в його аудиторії надаються коди вигляду 012***).


Якщо в межах району (міста) не створено об’єднання шкіл, просимо координаторів «кооперуватися» задля спільного отримання завдань та бланків відповідей.

На електронні адреси буде також надіслана інструкція з питань відправлення бланків відповідей на перевірку.

Не забудьте завантажити, роздрукувати та підготувати в потрібній вам кількості технологічну документацію, яку ми розмістили на сайті та яку продублюємо електронною розсилкою!