Контактна інформація

Контактна інформація

суботу, 14 вересня 2019 р.

ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА КОНКУРС «КЕНГУРУ 2-6» 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В КОНКУРСІ «КЕНГУРУ 2-6» 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ.

ОСЕРЕДКИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОДАЮТЬ ЗАЯВКИ ТІЛЬКИ В ОНЛАЙН-РЕЖИМІ ЧЕРЕЗ НАШ САЙТ.

ДЛЯ ПОДАННЯ ЗАЯВКИ СЛІД ПЕРЕЙТИ НА ЗАКЛАДКУ

ЗАЯВКИ НА КОНКУРС «КЕНГУРУ 2-6 кл.».

ПОДАННЯ ЗАЯВОК
 ТРИВАТИМЕ ДО 2 ЛИСТОПАДА. 

Див. перелік поданих заявок (подана заявка відображається орієнтовно через 5 хвилин; можливо, слід буде оновити сторінку натисканням F5 або CTRL+R).

ДИВ. ПРИСВОЄНІ КОДИ (посилання буде активовано після 22 листопада).

******************************************************************

Заявка подається тільки координаторами конкурсу «КЕНГУРУ» (шкільними, районними, об'єднання шкіл тощо).

Останній день подання заявки -- 02 листопада.

ПРОСИМО УВАЖНО ВСЕ ПРОЧИТАТИ Й РЕТЕЛЬНО ВИКОНАТИ!!!

1) Цього року рекомендований оргвнесок не повинен перевищувати 23 грн. Але до Львова (Фонд “Ліцей”) за кожного з учасників конкурсу слід перерахувати тільки 21 грн. (решта відразу залишається в розпорядженні місцевих координаторів, оргкомітетів) за наступними банківськими реквізитами (нагадуємо також, що, як правило, банки стягують за свої послуги 1-2% від суми, що перераховується): 

*********************************************************************************
рахунок UA463223130000026001000026712 
ПАТ «Укрексімбанк»

Отримувач: Благодійний фонд «Ліцей», код ЄДРПОУ 22360064.
*********************************************************************************

ОБОВ’ЯЗКОВО вказувати призначення платежу — фразу “БЛАГОЧИННІ ВНЕСКИ — КОНКУРС «КЕНГУРУ»” (більше нічого писати не треба!). 

Перерахування здійснюється єдиним платежем (тобто спочатку зберіть оргвнески на всіх бажаючих взяти участь у конкурсі, а потім — зробіть перерахування). 

============================================================

Утім місцеві координатори спільно з батьківськими комітетами, піклувальними радами, спонсорами тощо можуть для додаткової підтримки конкурсу на рівні своїх осередків (спеціальні призи для найкращих учасників, авторів цікавих сувенірів, малюнків і т. д.) акумулювати також і інші кошти, не заборонені законодавством.

Координатори у випадку необхідності можуть подати онлайн-заявки заявки безпосередньо в обласному оргкомітеті 16 жовтня з 16.00 до 17.00 (Рішельєвський ліцей) за допомогою представників оргкомітету (під час цього можна буде сплатити й оргвнески, включаючи й суму за подальше перерахування представником оргкомітету грошей до м. Львова). Просимо попередньо узгодити це з помічником обласного координатора (Березка Євгеній, 093-2268919).

2) Відразу після заповнення онлайн-форми заявки координатор повинен зі своєї основної електронної адреси надіслати на електронну адресу odessakeng.org@gmail.com як додаток відскановану (JPEG-файл або PDF-файл з роздільністю, що дозволяє прочитати текст на зображенні, але такою, щоб об’єм файла не перевищував орієнтовно 1 Мб) банківську квитанцію про перерахування необхідної суми оргвнесків. Файл із зображенням банківської квитанції повинен мати назву орієнтовно такого типу: Арцизький_РМК_Квитанція, ЗОШ_155_Квитанція. Якщо ви досилатимете додаткові квитанції, то назва може бути такою: СШ_117_Квитанція_2 тощо.
Тему (Subject) електронного листа вказуйте за аналогічними зразками.

3) Подавати список навчальних закладів, які входять до об'єднання шкіл, НЕ ТРЕБА. У випадку необхідності таку інформацію будуть надавати на прохання обласного оргкомітету.