Контактна інформація

Контактна інформація

суботу, 8 березня 2014 р.

УВАГА! ГРАФІК ВИДАЧІ ЗАВДАНЬ!

Видача завдань конкурсу «Кенгуру-2014» відбудеться в актовому залі Рішельєвського ліцею за наведеним нижче графіком (просимо його дотримуватись, оскільки ми готуємось до приходу представників відповідних осередків).

Усі питання щодо зміни часу отримання завдань просимо заздалегідь узгоджувати з помічником регіонального координатора Дмитром Робакідзе.

Інструкція щодо проведення конкурсу та інші технологічні документи надіслані електронною поштою (і ви зможете роздрукувати для роботи цей документ).

Якщо ви не отримали наші електронні листи з файлами документів, таблицею кодів — слід терміново зв’язатись з помічником регіонального координатора Дмитром Робакідзе для уточнення вашої адреси електронної пошти.

Графік видачі:

13 березня (четвер) 
13.30-18.00. Для навчальних закладів Арцизького, Болградського, Ізмаїльського (та м. Ізмаїла), Кілійського, Овідіопольського, Ренійського, Роздільнянського, Савранського, Саратського, Тарутинського районів.

14 березня (п'ятниця) 
11.30-15.00. Для навчальних закладів Кодимського, Балтського, Татарбунарського, Фрунзівського, Ширяївського, Великомихайлівського, Любашівського, Ананьївського, Миколаївського, Красноокнянського, Котовського районів.
15.00-18.00. Для навчальних закладів м. Одеси з кодами 15002-15060.

15 березня (субота) 
16.00-19.00.  Для навчальних закладів Білгород-Дністровського (та м. Білгорода-Дністровського), Біляївського, Березівського, Іванівського, Комінтернівського районів, для навчальних закладів міст Іллічівська, Южного, Теплодара і для навчальних закладів м. Одеси з кодами, більшими, ніж 15060.

17 березня (понеділок) 
15.00-19.00. Для навчальних закладів м. Одеси з кодами, більшими, ніж 15060 (які не отримали завдання в суботу).


Представники закладів освіти (або особи за їхнім дорученням) повинні будуть самостійно відраховувати для своїх осередків конкурсу належну кількість бланків завдань кожної з вікових категорій, бланків відповідей тощо. Нагадуємо, що бланки завдань та відповідей виготовляються кольоровим друком, і це неуможливлює копіювання (без значних грошових витрат, не передбачених шкільними та обласним оргкомітетами)! Просимо відраховувати бланки у відповідності з поданими заявками. Не створюйте оргкомітетові та іншим координаторам величезних незручностей, пов'язаних з невистачанням текстів завдань та бланків відповідей!

Представникам потрібно знати п’ятизначний коди своїх осередків, мати при собі виписані заздалегідь зведені дані (кількість потрібних завдань для відповідних класів, вікових категорій тошо, з урахуванням мови, на якій вони замовляли ці завдання).

Видача завдань та документації конкурсу відбуватиметься в порядку черги.

Просимо тих, хто цього потребує, не забути підготувати оформлені бланки відрядних посвідок.

Дуже просимо координаторів тих міст (районів), де з певних причин ще не створені осередки осередки конкурсу, «кооперуватись» задля спільного отримання завдань конкурсу!

Нагадуємо вам, що бланки відповідей учні мають заповнювати кульковою чи гелєвою ручкою чорного кольору (див. зразки заповнення), і ці бланки просимо не згинати (щоб не було проблем з автоматичною обробкою результатів).

Не забудьте завчасно роздрукувати та підготувати всю необхідну вам технологічну документацію, бланки якої надаються вам в електронному вигляді. Отримувати ці бланки (список учителів, список учнів, згода вчителів з правилами проведення конкурсу) в паперовому вигляді вам не потрібно (цим значно спрощується процедура видачі матеріалів).

В паперовому вигляді ви маєте отримати тільки бланки відповідей і тексти умов задач.