Контактна інформація

Контактна інформація

понеділок, 21 листопада 2011 р.

ВСТАНОВЛЕНО РОЗМІР ОРГВНЕСКІВ ДЛЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "КЕНГУРУ-2012"

Благодійні внески учасників конкурсу "Кенгуру" не змінюються!


ПРОСИМО УВАЖНО ПРОЧИТАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ!


Центральний оргкомітет математичного конкурсу "Кенгуру" повідомив, що розмір рекомендованого благочинного внеску за кожного з учасників становить у 2011-2012 навчальному році 10 грн. 

Термін “рекомендований” наразі означає, що шкільні координатори разом, наприклад, з батьківськими комітетами, піклувальними, наглядовими радами можуть залучати на рівні своїх осередків конкурсу також і більші суми коштів. Зокрема для того, щоб для учнів відповідних закладів освіти передбачати нагородження додатковими подарунками, грамотами, влаштовувати інші привабливі для дітей заходи, пов’язані з конкурсом “Кенгуру”. Досвід багатьох шкіл, ліцеїв, гімназій України свідчить, що учні початкової школи із задоволенням беруть участь у конкурсах малюнків, виготовлення м’якої іграшки тощо з тематики конкурсу і взагалі з математичної тематики. Слід брати до уваги також і інші можливі організаційні витрати шкільних осередків конкурсу, що потребують залучення додаткових коштів.

На рахунок Центрального оргкомітету (м. Львів, Благодійний фонд “Ліцей”) за кожного учасника конкурсу слід перераховувати тільки 9 грн. із рекомендованих (мінімальних) внесків. Відтак, у розпорядженні шкільних осередків конкурсу за будь-які умови залишається певна сума — щонайменше 1 грн. з кожного учасника (для забезпечення діяльності шкільного осередку конкурсу).

Внески перераховуються на рахунок № 260010060560 у Львівському відділенні Укрексімбанку, МФО 325718, код 22360064. Отримувач: благодійний фонд “Ліцей”. ОБОВ’ЯЗКОВО вказувати призначення платежу — фразу “БЛАГОЧИННІ ВНЕСКИ”.