Контактна інформація

Контактна інформація

суботу, 27 лютого 2016 р.

УВАГА! ПРИСВОЄНО КОДИ ОСЕРЕДКАМ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Див. перелік зареєстрованих заявок та кодів, присвоєних осередкам Одеської області.

Звертаємо увагу на те, що коди попередніх років та/або етапів конкурсу «Кенгуру» недійсні. Слід використовувати тільки коди з наведеної таблиці.

____________________________________________

Одеський обласний оргкомітет надіслав електронною поштою всім зареєстрованим координаторам такі необхідні для проведення конкурсу документи:

1) таблиця присвоєних п'ятизначних кодів осередків Одеської області;

2) інструкція з проведення конкурсу та оформлення супутної документації (просимо дуже уважно ознайомитись з вимогами цієї інструкції);

3) в архівованому вигляді -- набір необхідних технологічних бланків, які можна видрукувати для своїх осередків у належній кількості (кожен з таких бланків потрібний у незначній кількості).


Порядок і графік отримання завдань та бланків відповідей (нагадуємо, що бланки відповідей копіюванню не підлягають і мають бути автентичними!) будуть пізніше повідомлені електронною поштою та через сайт www.kangaroo-odessa.blogspot.com.

вівторок, 23 лютого 2016 р.

ПОДАННЯ ЗАЯВОК ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ "КЕНГУРУ-2016" ЗАВЕРШЕНО!

Просимо координаторів систематично переглядати нашу web-сторінку та перевіряти скриньки електронної пошти, вказані під час реєстрації!

суботу, 13 лютого 2016 р.

УВАГА! ВИДАЧА СЕРТИФІКАТІВ КОНКУРСУ «КЕНГУРУ» ДЛЯ 2-6 КЛАСІВ

Роздруківки з результатами та сертифікати конкурсу «Кенгуру» для 2-6 класів, який відбувся в грудні 2015 року, будуть надаватися місцевим координаторам у такому порядку:

1) для навчальних закладів міста Одеси, Біляївського, Комінтернівського району (для закладів іншої дислокації  за бажанням у Рішельєвському ліцеї 

  • 19 лютого з 16.00 до 18.00, 
  • 20 лютого з 15.00 до 18.00, 
  • 26 лютого з 16.00 до 18.00, 
  • 27 лютого з 15.00 до 18.00;


2) для решти регіонів роздруківки та сертифікати будуть розсилатися в березні разом із завданнями конкурсу «Кенгуру» (обласний оргкомітет повідомить, у якого місцевого координатора можна буде отримати відповідні матеріали).

вівторок, 9 лютого 2016 р.

ТЕРМІНИ ПОДАННЯ ЗАЯВОК ПОДОВЖЕНО ДО 19 ЛЮТОГО!

Центральний оргкомітет конкурсу подовжив строки подання заявок до 19 лютого.