Контактна інформація

Контактна інформація

четвер, 10 грудня 2015 р.

14 ГРУДНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА МІЖНАРОДНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ "КЕНГУРУ" (17 БЕРЕЗНЯ 2016 РОКУ)

ДЛЯ ПОДАННЯ ОНЛАЙН-ЗАЯВКИ ПЕРЕЙДІТЬ НА ЗАКЛАДКУ 

ЗАЯВКИ НА КОНКУРС "КЕНГУРУ-2016" 


Нагадуємо, що навчальні заклади (об'єднання закладів тощо) подають заявки виключно до Одеського регіонального оргкомітету конкурсу "Кенгуру"!

************************************************


************************************************



(після подання онлайн-заявки до її відображення в переліку поданих заявок може пройти 5-6 хвилин; може знадобитись оновити сторінку натисканням F5 або CTRL+R)



ПРИСВОЄНІ КОДИ ОСЕРЕДКІВ

(посилання буде активованим після 1 березня)


*************************************************

УВАГА! 

НА ДАНІЙ WEB-СТОРІНЦІ ПРИЙМАЮТЬСЯ ОНЛАЙН-ЗАЯВКИ ТІЛЬКИ ВІД ОСЕРЕДКІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ. 

КОЖЕН КООРДИНАТОР ПОВИНЕН МАТИ КОНТАКТНУ ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ, ЯКУ СЛІД БУДЕ БЕЗ ПОМИЛОК УКАЗАТИ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-РЕЄСТРАЦІЇ.


Заявка подається тільки координаторами конкурсу "КЕНГУРУ" (шкільними, районними, об'єднання шкіл тощо).

Останній день подання заявки — 10 лютого 2016 р.

ПРОСИМО УВАЖНО ВСЕ ПРОЧИТАТИ Й РЕТЕЛЬНО ВИКОНАТИ!!!

1) Цього року рекомендований оргвнесок не перевищує 17 грн. Але до Львова (Фонд “Ліцей”) за кожного з учасників конкурсу слід перерахувати тільки 15 грн. (решта відразу залишається в розпорядженні місцевих координаторів) за наступними банківськими реквізитами (нагадуємо також, що, як правило, банки стягують за свої послуги 1-2% від суми, що перераховується): рахунок № 260010060560 у Львівському відділенні Укрексімбанку, МФО 325718, код 22360064. Отримувач: Благодійний фонд “Ліцей”. ОБОВ’ЯЗКОВО вказувати призначення платежу — фразу “БЛАГОЧИННІ ВНЕСКИ — КОНКУРС «КЕНГУРУ»” (більше нічого писати не треба!!!). 

Перерахування здійснюється єдиним платежем (тобто спочатку зберіть оргвнески від усіх бажаючих взяти участь у конкурсі, а потім — зробіть перерахування). 

Координатори у випадку необхідності можуть подати онлайн-заявки заявки безпосередньо в обласному оргкомітеті 03 лютого 2016 р. з 15.00 до 16.30 (Рішельєвський ліцей, каб. 21) за допомогою представників оргкомітету (під час цього можна буде сплатити й оргвнески).

2) Відразу після заповнення онлайн-форми заявки координатор повинен зі своєї основної електронної адреси надіслати на електронну адресу обласного оргкомітету як додаток відскановану (JPEG-файл або PDF-файл з роздільністю, що дозволяє прочитати текст на зображенні, але такою, щоб об’єм файла не перевищував орієнтовно 1 Мб) банківську квитанцію про перерахування необхідної суми оргвнесків. 

Файл із зображенням банківської квитанції повинен обов'язково мати назвою прізвище та ім'я координатора українською чи російською мовою (наприклад: ПЕТРЕНКО_Сергій).

Тема (Subject) електронного листа, яким надсилається відсканована квитанція, подається за такими зразками: 
  • ЗОШ №222 м. Одеси_КВИТАНЦІЯ,
  • Кодимський РМК_КВИТАНЦІЯ, 
  • ПЗОШ "Обдарованість" м. Ізмаїла_КВИТАНЦІЯ,
і т. д.

3) Надсилати разом зі сканованою квитанцією Word-файл зі списком навчальних закладів, які входять до об'єднання шкіл, НЕ ТРЕБА. 

У випадку необхідності на вимогу обласного оргкомітету таку інформацію ви будете подавати окремо. 

4) Віконця форми, позначені "зірочкою" (*), є обов`язковими для заповнення.

**************************************************

Термін «рекомендований» наразі означає, що шкільні координатори спільно, наприклад, з батьківськими комітетами, піклувальними, наглядовими радами можуть залучати на рівні своїх осередків конкурсу також і більші суми коштів. Зокрема для того, щоб для учнів відповідних закладів освіти передбачати нагородження додатковими подарунками, грамотами, влаштовувати інші привабливі для дітей заходи, пов’язані з конкурсом  «Кенгуру». Досвід багатьох шкіл, ліцеїв, гімназій України свідчить, що учні початкової школи із задоволенням беруть участь у конкурсах малюнків, виготовлення м’якої іграшки тощо з тематики конкурсу і взагалі з математичної тематики. Слід брати до уваги також і інші можливі організаційні витрати шкільних осередків конкурсу, що потребують залучення додаткових коштів.

Конкурс на всіх його стадіях фінансується за рахунок грошових джерел, не заборонених чинним законодавством України.

четвер, 3 грудня 2015 р.

ДО УВАГИ КООРДИНАТОРІВ!

Нагадуємо, що завдання подаються на перевірку за процедурою, визначеною наданою вам електронною поштою Інструкцією. 

Просимо цю Інструкцію уважно прочитати й виконати всі її вимоги.

Навчальні заклади, які знаходяться в Одесі (коди 15001-15046), здають усі матеріали до обласного оргкомітету (Рішельєвський ліцей) за таким графіком:

  • 7 грудня (понеділок), 15.00-17.00,
  • 8 грудня (вівторок), 15.00-17.00.

Матеріали прийматиме помічник обласного координатора Березка Євген (093-2268919).

************************************** 

За цим графіком можна також отримати книжки для учасників конкурсу "Кенгуру-2015" (якщо координатори їх ще не отримали).