Контактна інформація

Контактна інформація

неділю, 28 вересня 2014 р.

ПОЧИНАЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА КОНКУРС «КЕНГУРУ 2-6»!

Інструктивно-методичний лист Одеського обласного інституту вдосконалення вчителів від 30.09.2014 №475 «Про проведення в Одеській області в 2014/2015 навчальному році математичного конкурсу «Кенгуру»

Перейдіть на закладку 
ЗАЯВКИ НА КОНКУРС «КЕНГУРУ 2-6 кл.» 

Заявки подаються тільки в онлайн-режимі через нашу веб-сторінку.

Термін подання заявок  до 27 жовтня 2014 року.


ЗАВАНТАЖТЕ ЕЛЕКТРОННУ ВЕРСІЮ ПЛАКАТА КОНКУРСУ «КЕНГУРУ 2-6 кл.»










Всеукраїнський конкурс «КЕНГУРУ 2-6» для учнів 2-6 класів планується провести в п’ятницю 5 грудня 2014 р.

Онлайн-реєстрація заявок від координаторів навчальних закладів та об’єднань навчальних закладів (у тому числі від районних та міських координаторів) розпочнеться на нашому сайті 29 вересня (закладка ЗАЯВКИ НА КОНКУРС «КЕНГУРУ 2-6 кл.») і триватиме до 27 жовтня.

У випадку необхідності можна подати таку заявку безпосередньо в обласному оргкомітеті (Рішельєвський ліцей, каб. 21) 15 жовтня з 15.00 до 17.00 (під час цього можна буде організувати і сплату оргвнесків).

Цього року мінімальний рекомендований внесок становить 15 грн. за кожного учасника, при цьому до Центрального оргкомітету (м. Львів) перераховується 14 грн. за кожного учня.

Нагадуємо, що навчальні заклади (об’єднання навчальних закладів) Одеської області подають заявки тільки до Одеського регіонального оргкомітету (Центральний оргкомітет працює зі зведеними заявками обласних оргкомітетів).

Минулого року в конкурсі «КЕНГУРУ 2-6» взяли участь 235,5 тисяч українських школярів. В Одеській області змагалося 7067 учнів 2-6 класів із 170 шкіл.

Конкурс «КЕНГУРУ 2-6» проводиться за оригінальними завданнями, створеними найкращими українськими фахівцями, максимально враховує особливості вітчизняних навчальних програм з математики. Завдання виготовлені високоякісним повнокольоровим друком, приваблюють дітей дотепними малюнками, цікавими умовами задач тощо.

Проведення конкурсу «КЕНГУРУ 2-6» спряє активній підготовці до основного етапу конкурсу, створює умови для залучення до математичної діяльності широких верств учнів, неохоплених іншими різновидами математичних змагань. 

Цей конкурс дозволяє впроваджувати в початковій школі проведення математичних олімпіад з елементами тестових технологій, готувати дітей до інших заходів, які передбачають тестові форми контролю тощо. 

Основний етап — Міжнародний конкурс «КЕНГУРУ-2014» для учнів 2-11 класів — пройде 19 березня 2015 р. 

Додатково роз’яснюємо, що в Міжнародному конкурсі без будь-яких обмежень можуть брати участь також і школярі, які взяли участь у зимовому конкурсі для 2-6 кл.